Berichten


Live Tex Mex muziek
Thursday, 06 November 2014 18:28

Zondag 11 januari 2015

Dwayne & The TexMeXplosion:

De sinds 2009 bestaande band “Dwayne & The TexMeXplosion” bestaat uit: – Dwayne Verheyden ( accordeon, trekharmonica, zang) die – Geert Verheijden (gitaar, bajo sexto, zang) – Lynyrd van Riet (basgitaar, zang) – Jacque Schoonens (drums) Dwayne speelde al een tijd samen met gitarist en achterneef Geert Verheijden, als duo. Kort daarna werd ook basgitarist Lynyrd van Riet uitgenodigd. Die speelde al enkele jaren met Geert in de band “Fever of Life”. Zij waren goed op elkaar ingespeeld en hadden ook podium ervaring. Inmiddels speelt Geert ook bajosexto, die typische 12snarige gitaar die onontbeerlijk is voor de échte TexMex/Conjunto-muziek. Drummer Jacque Schoonens was jarenlang slagwerker bij verschillende orkesten en showbands. Hij leidt ook de slagwerk/percussiegroep “Bombastique”.

TexMeXplosion is dan ook een explosie van Tex-Mex muziek op het podium! Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Tex-Mex, Conjunto en Country muziek met hier en daar een vleugje blues en rock met nummers van o.a. Flaco Jimenez, Freddy Fender, The Texas Tornados en The Mavericks.

Dwayne Verheyden heeft in september de Tejeno Music Award 2014 gewonnen in de categorie Best New Artist-Group-Dwayne & the TexMeXplosion.

 

Aanvang optreden 17.00 uur - vrije entree!!!

 

 
Live Blues
Friday, 26 September 2014 16:44

Zondag 26 oktober vanaf 17.00:

Live Blues met Honeytrap

 

Deze Roermondse Bluesband timmert intussen al heel wat jaartjes aan de weg en wisselde tussentijds een aantal malen van bezetting. Honeytrap neemt je mee op een muzikale reis waarbij alle grote blueslegendes voorbij komen.

Het repertoire is een afwisseling van verschillende soorten Blues, nu en dan afgewisseld met Soul & Rock, maar allemaal met een blues-tintje! Zelfs eigen nummers worden ten gehore gebracht. Kortom, een avond met Honeytrap staat garant voor een spetterende muzikale avond!

De bezetting van bluesband ‘Honeytrap’ bestaat momenteel uit Liesbeth Hilferink (vocals), Jeremy Hilferink (vocals&guitar), John Nijssen (vocals&bluesharp), Ton Mertens (vocals&drum), Ton Linders (bas) en René Niessen (guitar)

Free Entry....

 
Roggelse Kermis 2014
Thursday, 08 May 2014 13:57

zaterdag 28 juni / 21.00 uur : Presto Pronto

'Akoestische band' met gipsy en rock-a-billy repertoire !!


zondag 29 juni  / 16.00 uur   : Cas Ronckers

Singer-Songwriter !!

 

zondag 29 juni  / 21.00 uur   : Greenfield

Debuut optreden van een nieuwe
coverband (7 pers.) uit Roggel e.o. !!

 
Live-muziek 1e Pinksterdag
Thursday, 08 May 2014 13:51

Zondag 8 juni vanaf 17.00 uur:

 

COPPERFIELD

Het repertoire van de band omvat muziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Kortom : een variatie van Rock & Roll, Beat en Blues.
Vocale hits voeren de boventoon naast klassieke gitaar-instrumentals.

COPPERFIELD richt zich zowel op de jongere als de wat oudere muziekliefhebber, welke van nostalgie, de zweem van vroeger en  van evergreens houdt.

De band streeft er naar dit alles in een authentieke vorm gestalte te geven : de nodige nagalm, onvervalste echo’s en geluid geproduceerd door buizenversterkers, zoals dat vroeger gebruikelijk was. 
Expositie
Thursday, 06 February 2014 18:44

uitnodiging-1.jpg - 193.56 Kb

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 10