Over Ons

ONS VERHAAL

Hoe kwam dat beetje italië nu in Roggel?

CAFE TONVANNEBEKKER

1981:

In 1980 zegt Ton zijn baan als reclametekenaar op, om per 1 januari 1981 het café over te nemen van zijn ouders. Lies en Harrie (de Kunnebekker) hadden dit café al sinds 1967 onder de naam “De Oude Tramhalte”. Maar de meeste mensen noemden het café toen al “de Bekker”. Dus de naam voor Ton zijn café was snel gevonden : Tonvannebekker.

 

Per 1 januari 1994 kwam Gemma in de zaak en werd de huidige VOF opgericht.

 

Nu:

Ons café is iedere dag geopend en biedt onderdak aan diverse verenigingen. In ons café komen gasten van alle leeftijden. Om gezellig te kletsen, na

een repetitie of vergadering, na het sporten, of om een kaartje te leggen. In het buiten-seizoen hebben we ook een gezellig terras waar het goed toeven is.

 

In ons café wordt Lindeboom bier geschonken. We hebben 4 soorten Lindeboom van de tap, namelijk: Pils, Gouverneur "Speciale 140", Gouverneur Blond

en Saison. Verder zijn er nog enkele speciaal bieren verkrijgbaar op fles, zoals Oud Bruin, Gouverneur Dubbel, Gouverneur Tripel, Gouverneur Stout op Hout, Venloosch Wit,  Radler Citroen en Kers 2%, Radler Citroen 0% en Lindeboom Alcoholarm 0,5%. In het seizoen is er tevens Herfstbock van de tap en Gouverneur Dubbelbock op fles.

 

Ook staan wij bekend om ons assortiment Italiaanse wijnen. Deze wijnen zijn van de Cantina di Custoza uit de provincie Veneto in Noord-Italië. Dit

wijngebied ligt ten zuiden van het Gardameer, richting Verona. Klik op wijnkaart in het startmenu en dan krijg je een overzicht van al onze wijnen. Deze zijn allemaal per glas te bestellen.

 

Alle wijnen zijn ook per fles of per doos te koop voor als U thuis ook van deze heerlijke wijnen wilt genieten. Tevens hebben we mooie wijn-verpakkingen in huis om er een mooi kado van te maken.


In de winter van 1984/85 is er een zaaltje met handboogbanen bijgebouwd voor  Handboogvereniging “Ons Genoegen”. De leden beoefenen hun sport op dinsdagavond, donderdagavond en zondagmorgen. In dit zaaltje vinden ook de repetities plaats van 2 zangkoren.


Ongeveer 1 keer per maand organiseren we live@tonvannebekker. Muziekbandjes (meestal uit de regio) treden dan op in het zaaltje.

 

Verder is deze ruimte erg geschikt voor familie-feestjes, verjaardagen, reunie's e.d. Ook kunnen er vergaderingen gehouden worden. Voor vergaderingen tot 15 personen is er nog een aparte vergaderruimte beschikbaar.

 

Ook bestaat er de mogelijkheid om als amateur eens te komen handboog- schieten. Handboogvereniging “Ons Genoegen” laat je kennis maken met de handboogsport. Ze zorgen

voor het benodigde materiaal en de deskundige begeleiding. Dit kan een leuke invulling zijn voor enkele gezellige uren met een vriendenclub of

familie-uitje. De kosten voor ongeveer 2 uur schieten bedragen € 10,00 per persoon (met een minimum van 5 personen).

NIEUWSBRIEF

 

Krijg updates over aankomende evenementen